bam bam bam

Allt satte igång med en rasande fart, bam bam bam. Börjat tre kurser på tre olika universitet, litteraturkurser alles så högen av litteratur växer upp i taket. Och så en extra tenta på det, why not? Och en kulturmarknad why not? Och en utställning på ett bibliotek, och på ett galleri i Göteborg, why not? Och starta en webshop med mina foton why not? Och skicka iväg en ansökan om pengar för ett stort projekt why not? Och starta skrivcaféet igen. Och skrivhandledningar som droppar in. Och vänner och syskon som lämnar landet. Och farfar. Och hyra ut lägenhet via airbnb. Och så och så och så.

När allt går fort tar jag mig inte tiden till de egna orden. Jag vill inte ha det så. Därför. Pressar. Jag. Ut. Dem. Nu. I staccato. Stamstamstammar ut dem. Osammanhängande. Ickerelevanta, intetsägande. Men ord, åtminstone. ORD.

i travel by train

Dela gärna.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.